Cat´s Passions

Cat, eller Catarina, går mina egna vägar utan att bry mig om vad andra tycker och tänker. Jag och maken bor i ett mindre samhälle i sydöstra Småland. Vi har två underbara, vuxna barn. Vårt hus har stor gammaldags trädgård och vår inredningsstil är anpassad efter huset, lantligt skandinavisk, gammalt och nytt i en skön blandning med huvuddrag från 40- och 50-tal.
I vårt 40-tals kök står mjöldimman tät, den stora passionen och den största inspirationskällan (förutom fotografering) är bakning. Surdegsbröd, kaffebröd, kakor, tårtor, jaaa allt som går att baka.
Det händer att en och annan maträtt, inrednings- eller trädgårdsdetalj slinker ut mellan mina mjöliga fingrar.
Hjärtligt välkommen in och dela mina passioner.

Cat´s Passions
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 2,86 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.