Det mysiga Heestrand

Jag är en kvinna som bor och verkar i ett litet kustsamhälle i Norra Bohuslän mellan Smögen och Fjällbacka. Jag älskar som många andra att fixa och dona i mitt hus och min trädgård. Jag känner mig lite som Meryl Streep i filmen Mamma Mia. Jag går för det mesta omkring i snickarbyxor och kan hantera både betongblandare och bergsborr. Min inredningsstil är vit lantlig i franskinspirerande stil. Jag älskar Provence, jag återvänder till samma lilla franska by varje år. Sjutton år har det blivit nu. Dofterna och murarna som finns där försöker jag återskapa i min trädgård mitt i stenriket. Jag har gott om sten i min närhet, sten som blivit kvar i stenbrotten efter steindustrins dagar. I bergen runt mig har det knackats mycket sten som skeppats ut i världen.

Besök Det mysiga Heestrand

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 1,67 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.