Ekte Interiör

Jag är en tjej på 32 år. Jag är svensk men har bott i Norge i tio år. Jag bor tillsammans med min man, vår son och vår katt i ett hus från 1897. Vi köpte huset 2003 och det tog två år innan vi kunde flytta in. Restaureringen av huset pågår fortfarande.
Efter att ha upplevt både upp- och nedturer och lärt massor av renoveringen och byggandet av huset så har mitt intresse för hus och hem verkligen vuxit sig stort! Vi försöker skapa ett tidlöst och personligt hem genom att sätta ihop saker som betyder något för oss. Ibland fått, ibland ärvt, ibland begagnat och ibland köpt.

Det absolut finaste jag äger är tomten som huset står på. Det var helt klart läget med utsikten som gjorde att jobbet med huset var värt det! Vi har MÅNGA projekt på gång hela tiden. Det största vi håller på med just nu är att vi bygger och glasar in terrassen. Bygga staket med grind ut mot vägen, inreda garageloftet, kakla bakom köksbänken och få gjort mer i hagen är andra projekt som står i kö.

Ekte Interiør är en blogg om restaureringen av vårt gamla hus från 1897. Jag gillar modern lantlig stil, detaljer från medelhavet, tidlöst interiör och engelsk och amerikansk inredning. I vårt hem bryr vi oss mer om stil än om trender. Jeg inreder helst med föremål som betyder något för oss och dom blir därför oftast kvar i hemmet i många år. Vårt hem följer inte en speciell färgskala eller en spesifik stil. På bloggen delar jag med mig av praktiska lösningar och goda ideer som jag hoppas mina läsare kan inspireras av.

Ekte Interiör

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 1,40 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.