Frejas inspo – Be inspired

Min blogg startades i Augusti och jag kallar den för inspirationsblogg. Jag vill nå ut till andra med tips kring saker jag tycker om, var man hittar fina saker och ideér till sitt hem och så klart inspirera.
Mitt huvudämne är inredning, då jag själv pysslar med detta dagligen som nyinflyttad i min tvåa. Min stil är ganska modern och stilren, men med inslag av andra kulturer så som indiskt, orientaliskt och marockanskt. Jag vill ha lite olika teman och färger i varje rum. Jag gillar även att kombinera med ljusa pastellfärger och inspiration från naturen. Mitt sovrum håller jag på att designa som en skog/djungel, för att få en lugn och avslappnad atmosfär.

Förutom detta är jag intresserad av design inom kläder och konst och lägger även in lite tips på bloggar och annat smått och gott.

Frejas inspo – Be inspired
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.