Home Sweet Home By J

Välkommen till Home Sweet Home By J! En hemsida och blogg där du kan hitta inrednings tips och trender, designers och få inspiration till ditt hem. Du kan även följa mig och mina egna små kreativa projekt, se hur jag har det hemma i min vindsvåning, och massor av annat i min Blogg. Här finns även butikstips, gästbok där du gärna får dela med dig av egna tips och tankar. Förutom mitt stora intresse för inredning och design jobbar jag som rekryterad servis och bartender och har möjligheten att se och inspireras av många otroliga platser runt Stockholm så få en smyg titt på Event, slott och herrgårdar, hotell och restauranger och så mycket mer…

Home Sweet Home By J

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 2,38 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.