Fransk

Made in Persbo

Carina heter jag som i min blogg, Made in Persbo, skriver om och visar bilder på främst interiör. Det blir mycket från vårt gamla hus byggt 1875 men även annat som jag hoppas ska inspirera läsarna.
Jag jobbar som…

Det mysiga Heestrand

Jag är en kvinna som bor och verkar i ett litet kustsamhälle i Norra Bohuslän mellan Smögen och Fjällbacka. Jag älskar som många andra att fixa och dona i mitt hus och min trädgård. Jag känner mig lite som Meryl…

Glassveranda

Tusentals interiörbilder med tillhörande texter med tips, idéer och inspiration för ditt hem!
Läs om heminredning, interiör och renovering. Style? Tidlöst, vitt, stilrent, blandat med rustika detaljer, patina och antikviteter, klarglas och konst.
Och lite om trädgård, uterum…

Lillstugan Antik

Jag bloggar om antikt, inredning, franska fynd från mina inköpsresor, trädgårds design och renoveringen av vår 1800-tals gård.

Besök Lillstugan Antik

Livet vid aspen

Älskar inredning gärna i gammaldags stil som shabby chic, fransk och danskt. Att gå på upptäcksfärd på loppisar, auktioner, vindar och med små medel kunna förändra rummen och göra dem trivsamma.

Besök Livet vid aspen

Madame Petite

Välkommen till Madame Petites blogg!

Här läser du om vad som händer bakom kulisserna och livet runt omkring mig och familjen… Ni får hänga med hem efter jobbet och följa mig i mitt hemmapyssel i vår lilla trerummare i Aspudden.…

NataljaOblonskaja

Jag skriver om allt mellan himmel och jord med tyngdpunkten på inredning. Men pennan slinter så lätt in på det mesta, mina brister och tillgångar, resor, bak och självklart familjen. Har ingen röd tråd i min inredning men tycker det…

Living…by Pita

Norsk mama till en fantastisk dotter och gift med en hockeyspelande Stockholmare. Bloggar mest om inredning, men också lite om mode för stora och små. :)

Besök Living…by Pita

Butik Drängstugan

Butik Drängstugan ligger i ett gammalt kulturhus som tidigare har varit en drängstuga och ett magasin.
Stilen är antikviteter, inredning vackra kläder i fransk lantstil.
Välkommen till en lugn och harmonisk miljö att inspireras i.

Besök Butik Drängstugan

Color Sepia

Ibland står tiden stilla hos Color Sepia…här hittar du vackra foton, inspiration och lugnet.

Besök Color Sepia

Page 1 of 3123»