Funkis

La funkis villa

Vi är en liten familj som just har flyttat in (2010-02-22) i vårat 1-plans nyfunkis hus som du håller på att inredas för fullt. Färgerna är vitt och vitt, stilen är modern med en touch av gammalt.

Besök La funkis

Kitchenbloom

Välkommen in i mitt ”kök”. En företagare to be som blommar ut kreativitet och intresset för inredning, design och familjeliv.

Besök Kitchenbloom

Vill Ha!

Shopselected: shopping- och inspirationsblogg med handplockade webbbutiker. Anna & Sara tipsar dig om var du kan handla lyxiga saker, kläder, inredning & prylar på nätet men bara från dom bästa webbutikerna.

Besök Vill Ha!

Hannahs hus

Jag är en inredningstokig tjej som älskar att leta inspiration och som ständigt har hundra ideér om hur jag vill fixa till det hemma.

Besök Hannahs hus

Hip Spaces

Velkommen inn!
En blogg med fokus på moderne skandinavisk design. Elsker funkishus, takterrasser, interiør, Kartell, Vitra, Arne Jacobsen osv…

Besök Hip Spaces

FURNISH.etc

Heminredning och design! Inspiration, tips & råd, hemma-hos-reportage, bilder från mitt hem, nyheter, tävlingar med fina inredningsvinster och mycket mer!

Besök FURNISH.etc

Peppar & Vanilj

Peppar & Vanilj är en inspirerande blandning av svart och vita funkisdrömmar :) Här hittar du enkel och stilren inredning, roliga och annorlunda lösningar med en personlig prägel!

V Ä L K O M M E…