Gammalt

DagDRÖMMAR

Dagdrömmar handlar om att genomföra sina inrednings- och designdrömmar. Det blir bilder och text för inspiration. Det blir bilder från före och efter för att visa vilka möjligheter som finns där man minst anar det.

Jag renoverar och gör om…

Rosa i huset ivitt

Bloggen handlar om intresset för lantlig inredning och även lite trädgård.
Och om loppisprylar, jag gillar att åka omkring på loppisar.

Rosa i huset ivitt

cSkapar Inspirerar

Jag har ett litet företag under uppbyggnad. Uppdrag hittills har varit föredrag och workshop i ämnet paketinslagning på Formex hösten 2012. Anlitas till att ha workshops i kransdekorering. Inredning på ett kontor i Helsingborg.
I 15 år har jag…

Huset i bullerbacken

I bloggen skriver jag om inredning i lantlig stil med mycket vitt och lite färgklickar här och där.
Vi renoverar ett hus som saknar byggår, vi tar rum för rum och vi är strax klara med övervåningen.
Det…

Holmbytorp Inredning & Design

Vi bor på landet mitt i den skånska myllan, på en gammal gård från 1870. Denna renoveras med varsam hand samtidigt som vi försöker njuta av tillvaron tillsammans med barn & djur. Älskar inredning & lantliv! Driver även en webshop…

På landet vid havet

Jag är en kreativ tjej från västerbotten som älskar inredning och vackra ting. Kommer att blogga och visa bilder från mina egna små pysselprojekt men även från vår omfattande renovering i vårt torp, på landet vid havet.

Besök På landet

Villa Lilja

En blogg från en glad 3-barns mamma som älskar inredning, trädgård, laga god mat, familjeliv och umgås med nära och kära. I bloggen får du följa mitt liv och omändringen av vårt fina hus.

Besök Villa Lilja