Industriretro

Anna Inreder

Jag, Anna bor i ett gammalt Soldattorp strax utanför Vellinge. Här bor jag tillsammans med min man och våra två underbara barn Julia och Ludvig. Vi har även en hund som heter Chippen. För ca ett år sedan förverkligade jag…

Hem-ligheter

En blogg om inredning, design, vintage och allt där i mellan

Hem-ligheter

Gnistra i Norr

Här samsas inspirationsbilder på heminredning med loppisfynd och egentillverkade alster. Inspirationen kommer från naturen och materialen är rustika och genuina, men det finns även plats för färgklickar och lekfullhet.

Gnistra i Norr

På landet vid havet

Jag är en kreativ tjej från västerbotten som älskar inredning och vackra ting. Kommer att blogga och visa bilder från mina egna små pysselprojekt men även från vår omfattande renovering i vårt torp, på landet vid havet.

Besök På landet

Neonela Kitchen

Neonela-rostfri design” är en specialbutik med stor kunskap om sina produkter som kommer konsumenterna till nytta.
Produkter: rostfria måttanpassade heltäckande diskbänkar, rostfria hyllor, rostfria stativbänkar till kök och trädgård samt rostfria kök.
En trendig butik helt enkelt – som finns att nå…

ColonialEast

Bloggen ColonialEast handlar om tillbyggnad (taklyft) och inredning av vårt nya hem. Vårt enplanshus byggdes augusti – september 2008 på med ett helt nytt våningsplan. Nu brottas vi med att färdigställa allt och att inreda rum för rum.

Inredningen blir…