Minimalism

Möbler och Design

Gör det själv-bloggen, låt dig inspireras till att skapa något sannerligen unikt. Följ med mig när jag designar och bygger möbler i olika stilar. Se även när det tas an större projekt med olika teman. Skall i denna blogg göra…

Design & Splendours

Design & Splendours drivs av Annika Gehöör, examinerad Inredare och Butikskommunikatör vid programmet Inredning och Butikskommunikation på Linnéuniversitetet i Växjö. Hon har tidigare även studerat Design på Högskolan i Borås samt Marknadsföring på Mittuniversitetet och Mälardalens högskola. Bor just nu…

Live your DREAM

En blogg om inredning, inspiration och design. Svart, vitt, minimalistiskt, grafiskt, accentfärger och mycket mer.. Välkommen!

Besök Live your DREAM

Inspirera Mera

På Inspirera Mera varvas de senaste nyheterna, tips, intervjuer, tävlingar, pyssel, inspiration och hemmabilder i en härlig blandning.

Besök Inspirera Mera

Be Inspired -Inredning & Design

Heminredning och design, senaste nyheterna, inspiration, hemma-hos-reportage, bilder från mitt hem, tips & råd, tävlingar med fina inredningspriser och mycket mer!

Besök Be Inspired -Inredning & Design

Blogg by Maliin Stoor

Inredare och Homstylare som boggar om inredning, design, mixar av gammalt och nytt, funkis och minimalistiskt, husbygget Villa Stoor.

Besök Blogg by Maliin Stoor

Proforma

Jag skriver om inredning, dras mer åt det minimalistiska i min inredning hemma men på bloggen hittar du det mesta, även design som är annorlunda och sticker ut.
Trädgården ligger mig varmt om hjärtat och den visar jag gärna…