Frejas inspo – Be inspired

Min blogg startades i Augusti och jag kallar den för inspirationsblogg. Jag vill nå ut till andra med tips kring saker jag tycker om, var man hittar fina saker och ideér till sitt hem och så klart inspirera.
Mitt huvudämne är inredning, då jag själv pysslar med detta dagligen som nyinflyttad i min tvåa. Min stil är ganska modern och stilren, men med inslag av andra kulturer så som indiskt, orientaliskt och marockanskt. Jag vill ha lite olika teman och färger i varje rum. Jag gillar även att kombinera med ljusa pastellfärger och inspiration från naturen. Mitt sovrum håller jag på att designa som en skog/djungel, för att få en lugn och avslappnad atmosfär.

Förutom detta är jag intresserad av design inom kläder och konst och lägger även in lite tips på bloggar och annat smått och gott.

Frejas inspo – Be inspired
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Huset på landet

Bloggar om shabby chic inredning, målar möbler och inreder med.Pysslar mycket med pyssel som dekoration i hemmet också.

Huset på landet
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Lantfrid

Jag heter Frida, är 38 år och bor på en 200 år stor och härlig, ljus gammal lantgård. Min blogg handlar om att skapa något kreativt varje dag i ljus, nordisk lantstil med en touch av franskt. Mitt inredningsintresse genomsyrar mitt liv, jag andas lantlig inredning och har ständigt blicken på nya utmaningar och projekt. Alltifrån att renovera och patinera gamla möbler, skapa ett stilleben, hitta vintagefynd, måla tavlor i olja, virka, sticka och sy, gjuta i betong, anlägga rabatter, pyssla med olika tekniker och mycket, mycket mera. Allra helst målar jag och det går åt mycket vit färg! Jag var nyligen en av tio finalister i den stora tävlingen ”sverigesmestintresserade”, som representant för tidningen Drömhem och trädgård, roligt! Nyckelord för min blogg: Inredning Lantlig Ljust Vitt Rustikt Patina Kreativ Fransk Nordisk Dansk inredning Vintage Antik Loppis Trä Zink Nysilver Betong Gjutjärn Spets Fattigmanssilver Trädgård Gammeldags Rosor Tavlor Decoupage Lantliv Handarbete Linne Jute Skinn Kransar Rabatter Skapande Naturmaterial -ja listan kan göras hur lång som helst!

Lantfrid
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 2,80 out of 5)
Loading ... Loading ...

Tips för heminredning

Heminredningstips är en blogg som ger tips om vackra saker som ger hemmet en extra härlig känsla.

Tips för heminredning
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Solstrimmor

Min blogg handlar om mitt vardagsliv i lägenhet i stan, mycket ljus inredning, lite enkla pyssel och mina loppisfynd . I mitt hem finns mest gamla möbler, lagom slitna och själfulla. Mycket av naturen tar jag in i min inredning, en vacker gren, några kottar, en bukett vitsippor, ett par stenar… För mig är det enkla det vackraste.

Solstrimmor
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

HILKEindesign

Tvåbarnsmamma, gift och mammaledig. Inspirerad av återvinningsmaterial och inredningens värld. Älskar allt som har med kreativitet att göra och kombinerar mitt intresse av träning, med inredning och design. Det viktigaste för mig är min familj och att följa sina drömmar. HILKEindesign är varumärket som står för min familj – och det är dem som får mig att vilja satsa – dem ger mig stöd och kärlek att lyckas. Hoppas mitt intresse kommer inspirera er och att ni finner denna blogg intressant. Min ambition är att studera till inredningsarkitekt och i slutet av 2015 ha min egen firma, samt arbeta som inredningsdesigner eller inredningsarkitekt.

HILKEindesign
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 2,57 out of 5)
Loading ... Loading ...

Decordax

Jag bloggar om inredning, trivsel, bostad. Jag skriver med kärlek och ibland med lite humor.

Decordax
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

DagDRÖMMAR

Dagdrömmar handlar om att genomföra sina inrednings- och designdrömmar. Det blir bilder och text för inspiration. Det blir bilder från före och efter för att visa vilka möjligheter som finns där man minst anar det.

Jag renoverar och gör om ett hus med tillhörande trädgård i min stil. Här blir det inte ljust och fräscht och inte heller mörkt och murrigt – här blir det mysigt!

DagDRÖMMAR
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Inredning by Sofia – en blogg om inredning och design

En blogg där du hittar allt från inspiration till DIY. Jag tipsar om produktfavoriter, nya produkter, stilar, olika knep, pågående mässor och utställningar, DIY inredning, pyssel, och så mycket mer för att sätta din kreativitet i rullning.

I bloggen finns ett mishmash av olika saker. Jag skapar bland annat inspirationskollage, vilket är perfekt för den som letar efter inspiration eller försöker hitta rätta stilen och känslan. Svartvitt, maskulint, elegant och smakfullt, glamoröst, mysigt med element från naturen, minimalistiskt, är bara några inredningsstilar som kommer att förekomma på sidan.

Och gillar du att pyssla och skapa egna dekorationer och inredning? Då ska du definitivt kika in vad jag har för tips. Jag fokuserar på att göra stilfulla och moderna dekorationer med kvalitet, och visar givetvis hur man gör de och var man kan få tag på allt material.

Inredning by Sofia – en blogg om inredning och design
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Cat´s Passions

Cat, eller Catarina, går mina egna vägar utan att bry mig om vad andra tycker och tänker. Jag och maken bor i ett mindre samhälle i sydöstra Småland. Vi har två underbara, vuxna barn. Vårt hus har stor gammaldags trädgård och vår inredningsstil är anpassad efter huset, lantligt skandinavisk, gammalt och nytt i en skön blandning med huvuddrag från 40- och 50-tal.
I vårt 40-tals kök står mjöldimman tät, den stora passionen och den största inspirationskällan (förutom fotografering) är bakning. Surdegsbröd, kaffebröd, kakor, tårtor, jaaa allt som går att baka.
Det händer att en och annan maträtt, inrednings- eller trädgårdsdetalj slinker ut mellan mina mjöliga fingrar.
Hjärtligt välkommen in och dela mina passioner.

Cat´s Passions
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 2,75 out of 5)
Loading ... Loading ...

Page 1 of 5512345»...Last »