Junkstyle och mycket mer!

Hejsan! Jag är en kvinna som fullkomligt älskar inredning,det är mitt syre och det har det varit hela mitt liv,har varit igång som dekorationsmålare i snart 20 år ,har gjort lite
pauser ifrån det ibland, men hela tiden drar det i mig.

Sen 3 år tillbaka jobbar jag i en möbel och inredningsbutik och där får jag också utlopp för min kreativitet. När jag kommer hem så letar jag snabbt upp nya projekt att måla,och för en månad sen startade jag min blogg. Det känns jätte kul att få sprida mina erfarenheter vidare och jag har redan fått stor respons.

För mig handlar det om att skapa ett hem med personlighet och själ,inte så mycket om vad andra har,utan att hos mig ska det vara unikt,också kan jag hjälpa andra att få in samma känsla i sina hem.

Jag målar på i stort sett det mesta och ingenting är omöjligt.. Så har jag resonerat i alla år för när jag en gång startade med detta så gick jag som lärling hos min far(han är tapetsör)men jag kände snabbt att det var inget för mig! På den tiden hade pappa en av den största antikhandlaren som kund och han behövde hjälp med sina antikviteter,han såg att jag hade känsla för det där med färg. Så han började ge mig uppdrag, det ena efter det andra,och det var ständig nya utmaningar. Men jag visste hela tiden att det här fixar jag ,och det var så fantastiskt utmanade.

Jag fick följa med på mässor,målade montrarna och alla möbler och prylar var retucherade av mig. Ja på den vägen är det… så nu fortsätter jag mitt liv i min blogg… hoppas ni komme att tycka om den!!

Junkstyle och mycket mer!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 1,12 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.