Kapten Frans Blogg

Mitt namn är Jessica Forsström en 25 årig, inbiten västkusttjej som driver driver Kapten Frans en skärgårdsbutik för dig & ditt hem. En moderna skärgårdsbutik på nätet med heminredningsdetaljer, presenter & kläder. Där finns allt från modern design till lantlig charm. Vår målsättning är att det ska finnas något för alla, som förgyller vardagen. Precis som i skärgården på sommaren fast nu på nätet bara ett par klick ifrån dig året om. Till webbshoppen driver jag bloggen Kapten Frans Blogg som ska inspirera & tipsa läsarna om inredning, mode, västkustenspärlor & mycket mer!

Min blogg är en blandnig av en helg i skärgården, dess gemytlig värd, skaldjur, inredningstips, lugnt & skönt.
Romantiskt & stramt i skön harmoni. Mycket ljus & öppna ytor i ett lantligt lugn med moderna detaljer. Gör ditt hem personligt med gåvor, fynd & minnes saker från resor gör att ditt hem blir unikt & spännande. Välj enkla ljusa färger som bas för att få ett lugnt intryck & använd färgerna till detaljer & textilier istället. Låt ljuset flöda in i rummen.

Lite om min stil: Att inreda sitt hem är roligt men det kan vara svårt att välja vilken stil man vill ha, vill man ha en mysig känsla med antika möbler eller vill man ha ett stilrent & modernt hem? Jag skulle vilja kalla min stil för skärgårdsromantisk, en blandning av gamla vackra möbler med moderna inslag & funktioner, allt i vitt lite åt shibby chic men lite mer minimalistiskt & med en touch av skärgården. För att få stilen har jag hittat gamla vackra möbler som jag har målat vita, stilrena linjer för att symbolisera det moderna & mycket textilier för att få en mysig & varm känsla allt i vitt med grå & puder rosa inslag. För att få lite struktur så kan man använda sig av naturliga material som skiffer & sten vid bland annat dekoration. Sedan för att få en mer personlig touch har jag canvastavlor med vackra motiv från skärgården i svartvitt, speglar i gammal stil med vackra ramar & pricken över i-et är självklart en pampig kristallkrona.

Besök Kapten Frans Blogg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 1,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.