Kristiina

Här är jag, Kristiina Haataja, finlandssvensk västkustbo; konstpedagogen, konstnären och livsnjutaren som på mitt egna lilla sätt förmedlar min konst till er, design som tilltalar eller inredning som fjärmar mina
känsliga små konstnärsnerver. Skickar även med några små ord på vägen. Det kan vara anekdoter från det verkliga livet eller goda råd till sargade själar. Ibland har jag en liten berättelse på lut.
Hemma har jag det ganska modernt och retro och ibland också fruktansvärt praktiskt (ärvda finska gener, inbillar jag mig), men på min lilla kolonistuga får jag leva ut den lantliga inredningsdrömmen.
Jag samlar på det mesta och kan se det vackra i mycket(känns det som, ibland till familjens förtret) t.om rostiga kapsyler kan vara konst i mina ögon och ibland kan jag visa en glimt av dessa fynd. Jag är lite av en second hand-freak också så det händer att det trillar in bilder på helt underbart onödiga inköp.

Det här är bloggen för dig som vill ha ett varierat utbud helt enkelt. Jag är varken en duktig fotograf eller författare, vill bara sprida glädje och inspiration bland alla kreativa. Vill gärna skapa möten med andra så välkommen att ta kontakt. Tillsammans kan vi inspireras!
Språket på min blogg är engelska, men du får gärna kommentera på svenska och finska också. Väl mött!

Kristiina

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 1,15 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.