Lauras Fina i Livet

Här du kan följa min passion i livet..HEM och INREDNING!! Jag tycker om den lantliga, romantiska bohemstilen. Mitt eget hem är LÅNGT ifrån färdigt (och kommer nog aldrig bli det)…det är ett sätt att LEVA!!! Jag fyndar gärna second hand och på loppis…men besöker också gärna alla fantastiska inredningsbutiker både ”in real life” och på nätet…eller varför inte en tur till IKEA. Jag vill gärna ta till vara på det som jag redan har och ser möjligheten att med färg, tapeter och tyger skapa ett personligt hem!! Det blir mer LEVANDE!! Jag älskar att pyssla…och har ofta fler idéer än jag hinner förverkliga. Bloggen kommer också handla om blommor…fina kokböcker och härliga recept…fina miljöer och upplevelser… Välkommen att följa allt vackert som jag NJUTER av!!

Lauras Fina i Livet

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 1,38 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.