My white mess

Jag bloggar om mitt dagliga kreativa liv. Mycket DIY och pyssel. Springer på loppisar och gör om. Här finns ständigt färgprover, burkar och projekt som väntar på mig. Mitt bland detta bor jag, min man och fem barn i en radhuslägenhet på 114 kvm. Har ett stort konto i tidningsaffären, är beroende av inredningsmagasin, är lite av en shopaholic, som spenderar alldeles för mycket pengar på vackra ting, som jag bara måste ha.

Älskar att fotografera, springa och gå långa promenader och har en stor passion för personlig utveckling och mindfulness.

Har varit sjukskriven för utmattningssymtom i ca två och ett halvt år. Under denna tiden byggde jag upp en liten trädgård. Grävde, fixade och planterade. Det naturliga rummet är viktigt för mig och är ständigt en process, som aldrig skall bli färdig. Ibland har man lust att ta i och ibland så gör man ingenting, det är också ok. Good enough är mitt ledord.

Just nu arbetstränar jag i en blomsterbutik, där jag får lära mig något nytt och värdefullt varje dag.

My white mess

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 1,44 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.