precis en sån retroblogg

g bloggar om inredning, design och kuriosa från 1950/80-talet. Visar mycket bilder från hur jag har det hemma, men även mycket från mina inköp, samt informativa texter om olika formgivare etc.

Jag driver sedan drygt tio år tillbaka butiken och webshopen precis en sån i Malmö samt antik- och retroforumet med samma namn. Jag har även under de senaste åren börjat sälja leksaker som är pedagogiska och hållbara och som minner om leksaker jag själv hade som barn på 1960/70-talet. Eftersom mitt barnbarn kallar mig för Inna så heter butiken Farmor Innas Leksaker.
I större delen av mitt liv har jag arbetet med barn som fritidspedagog, lärare och specialpedagog. Dock valde jag att satsa på mitt fritidsintresse och drog alltså igång en butik med inriktning på design, inredning och kuriosa från 50-70-talet. Jag kommer att skriva om saker som intresserar mig, irriterar mig eller väcker min nyfikenhet. Jag kommer att berätta om olika formgivare, saker som passerar genom min butik eller om saker som får följa med hem. Jag gör det här för min egen skull, men hoppas naturligtvis att det ska roa en och annan också!

Mvh
Carina Öhman

precis en sån retroblogg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 2,60 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.