precis en sån retroblogg

Jag driver sedan drygt nio år tillbaka butiken och webshopen precis en sån i Malmö samt antik- och retroforumet med samma namn. I större delen av mitt liv har jag arbetet med barn som fritidspedagog, lärare och specialpedagog. Dock valde jag att satsa på mitt fritidsintresse och drog alltså igång en butik med inriktning på design, inredning och kuriosa från 50-70-talet. Jag kommer att skriva om saker som intresserar mig, irriterar mig eller väcker min nyfikenhet. Jag kommer att berätta om olika formgivare, saker som passerar genom min butik eller om saker som får följa med hem. Jag gör det här för min egen skull, men hoppas naturligtvis att det ska roa en och annan också!

precis en sån retroblogg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 2,25 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.