Queen of bandits

Queen of bandits är en sida för design, inrpiration och utveckling. Jag skapade sidan för att själv kunna utvecklas i mina designs och det övergick till att hitta inspiration från mina läsare. De som läser min blogg förväntar sig något av mig som bloggare och det har hjälpt mig att bli bättre på att fotografera, att bli bättre på webdesign och framförallt heminredning. Jag skapar inte bara för mig själv, utan för de som läser. Jag skapar relationer och nya design och har också ett nystartat nätverk – Creative Bandit Network för alla oss som bloggar om kreativa sysselsättningar på ett eller annat sätt. Ett nätverk som är till för att motivera och inspirera bloggarna att hålla en hög standard och kvalitet, och att fokusera på vad deras läsare vill ha.

Queen of bandits

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 1,33 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.