Tinas lilla vrå

Hej.

Jag som skriver den här bloggen heter Tina och har alltid varit intresserad av heminredning, men sedan september 2012 när jag köpte en lägenhet tillsammans med min kärlek och numera sambo så har intresset för heminredning, göra om och fixa-piffa blivit så mycket oändligt större.
Jag är en kreativ person och mitt största uttryckssätt för det är fotografering. Jag gillar verkligen att bli inspirerad av foton, bilder och vackra saker till hemmet. Jag fotar mycket på min fritid och jag fotograferar allt möjligt. Naturfoto, gatufoto, porträtt m.m. Intresset för heminredning och fotografering går väldigt bra att kombinera. Har förut inte känt att jag velat blogga men kände nu att jag ville skriva om inredning, inspiration och foto och samla dessa texter, bilder, foton och tankar på ett ställe. Jag kommer skriva och lägga in bilder från lägenheten, på heminredning, min passion för fotografering, och givetvis ibland om livet i allmänhet.

Kram T

Tinas lilla vrå

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.