Vildrosor och Vita Hjärtan

Letar du efter lite udda inredningsdetaljer i den ljusa lantliga stilen så kanske du finner den hos mig.
Jag driver ett litet hantverks företag där jag själv designar tillverkar och säljer mina trä produkter på olika hantverksmässor runt om i Sverige, samt från min webb blogg.
Jag har stort intresse för inredningsdetaljer och lägger ner hela min energi på att göra designade produkter som inte finns i var mans hem. I sortimentet hittar du inredningsdetaljer för vägg, dörr, fönster och mycket mer .Det är just de små speciella detaljerna som gör det i ett hem.
Jag hoppas du kan bli lite inspirerad och kanske hitta något du tycker om.

Vildrosor och Vita Hjärtan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 1,65 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.